Vi är stolt partner till Volvo Ocean Race stoppet i Göteborg
Den 14 - 21 juni 2018 välkomnar vi världens tuffaste jorden-runt kappsegling till en stor seglingsfest i Frihamnen i Göteborg. På Presto är vi stolta över att medverka till ett säkert och tryggt evenemang. 

 Starten gick i Alicante i oktober 2017, och just nu befinner sig de sju segelbåtarna ute på världshaven. Efter 8 extremt tuffa månader runt jorden och 46 000 sjömil anländer de till Göteborg innan midsommar för sista stoppet innan finalsträckan mot Holland. Det innebär att du kan se både en målgång, en hamntävling och en start i Göteborg. Räkna med att spänningen är hög när teamen laddar för sista sträckan, kanske kommer allt avgöras redan här! Evenemangsområdet byggs upp i hjärtat av Göteborg, i Frihamnen, där en del av den nya staden nu växer fram. Här kommer tävlingsbåtarna att ligga och det bjuds på ett stort utbud av underhållning, prova-på-aktiviteter och segling i världsklass – mitt i stan.  
Presto på plats
På Presto har vi inför festveckan, i samverkan med arrangören, jobbat för att göra området tryggt och säkert för besökare, seglare och personal. Ett ansvarsfullt, men otroligt kul jobb och verkligen en höjdpunkt inför stundande sommar. Vi kommer att finnas på plats under hela veckan och har du frågor om aktiv brandsäkerhet och riskhantering, det vi på Presto kallar Fire Risk Mangement, tveka inte att ta tag i oss. Du kan även skicka ett mail för att få kontakt. Missa inte att vara med i vår VOR tävling, där får du chansen till en riktig topp-upplevelse. Tävla här 

Bästa seglarhälsningar 
Jens Andersson 
Regionschef Presto Väst.

Tävla och vinn 2 dagar i Göteborg

Det blir 2 dagar i Göteborg med allt du kan drömma om. Hotell, upplevelser, mat och överraskningar. 

Till TÄVLINGEN